1380 Hoedspruit
5/5
Villa
Type
Bedrooms
4 Bedrooms
Bathrooms
4 Full

Accommodation

8 Guests

Description

Deze riante villa beschikt over vier slaapkamers, welke allemaal een fantastisch uitzicht hebben op de bush waar de dieren rondlopen. In de cottage is de vierde slaapkamer gerealiseerd. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning, complete badkamer met binnendouche en buitendouche.

Op de ruime kavel is een gezellige boma met braai gebouwd waar u heerlijk kunt genieten van het buitenleven. Hiernaast is er een extra afzonderlijke barbecue op gas, u mag uiteraard zelf kiezen.

Tijdens de barbecue maakt u of kinderen heerlijk gebruik van het zwembad en creert u uw eigen onvergetelijk verblijf in Zuid Afrika.

Deze luxe villa is voorzien van een batterypack en zonnepanelen, hierdoor heeft u geen last van zgn. “load shedding”. Dit fenomeen is in Zuid Afrika heel gebruikelijk, de beperkingen van het electriciteitsnet zijn met het batterypack gereduceerd.

Uw auto kunt u bijzonder prettig parkeren in de schaduw van de carport, zo stapt u altijd in, in een prettigere omgeving en is de meeste warmte buiten de auto.

De villa is verder voorzien van alle luxe: van vaatwasmachine, kookplaat, combi oven en hetelucht oven. In de bijkeuken zijn een wasmachine en wasdroger geplaatst zodat uw kleding lekker schoon en fris blijft. U kunt in deze villa uitstekend meerdere weken verblijven, handdoeken en beddengoed is inclusief.

De villa wordt wekelijks schoongemaakt, het beddengoed wordt wekelijks gewisseld en het zwembad wordt onderhouden. Een zorgeloos verblijf in deze villa is gegarandeerd. U heeft maximale privacy op deze bijna 15.000 vierkante meter grote kavel. De villa is gelegen op een prive Estate en wordt 24 uur per dag beveiligd.

Details

Guests: 8
Beds: 8
Bathroom: 4
Check in after: 14.00 uur
Type: Villa
Size: SqFt

Facilities

Wi-Fi
Heated Pool
Airco
Solar Power
Bathroom En Suite
Mountain View
Gated Community
Washer and dryer
Braai
Boma

Terms & Rules

Timings
Check In
After 14:00
Check Out
11:00
Cancel / Prepayment
Cancellation and prepayment policies vary by type of option. Please enter the dates of your stay and read the reservation conditions for the required room.
No Age Limit

There are no age restrictions for arrival

Pets

Pets are NOT allowed.

Villa Tour

Boeken

€ 695,00 / Night
Check In:*
Check Out:*
Guests*
Total:

Similar Villas

Hoedspruit, South Africa
4 Rooms
4 Baths
8 Guests
€ 714,00

/ night

5/5
1380, Hoedspruit
3 Rooms
3 Baths
6 Guests
€ 571,00

/ night

5/5
1380 Hoedspruit
3 Rooms
3 Baths
6 Guests
€ 529,00

/ night

5/5
1380 Hoedspruit
3 Rooms
3 Baths
6 Guests
€ 529,00

/ night

5/5
4 Rooms
4 Baths
8 Guests
€ 795,00

/ night

5/5
2 Rooms
2 Baths
4 Guests
€ 495,00

/ night

5/5

Get in contact with us

Naam*
Adres*
E-mail*
Telefoonnummer*
Interesse in*

Your property here?

Your name*
adress*
your adress
Your email*
Your message*

Send Message to Seller​

Your name*
Your email*
Your message*