5/5
ZAR 8.440.000

Living area

418 m²

Plot size

167 m²

PArking

4 car(s)

Bedrooms

6

Baths

6

Year build

Description

Twee herenhuizen met drie slaapkamers op de veiling

Bieden vanaf R8.800.000!!! Live luxeveiling!

Gecertificeerd en transparant niet-verontrust veilingplatform! Live veiling 23 maart 2023. Geen koperscommissie. Alle onroerend goed, verkopersrapporten / openbaarmakingen voltooid en beschikbaar op aanvraag.

Welkom in De Waterkant, een van de meest gewilde buurten van Kaapstad! Dit is uw kans om niet één, maar twee prachtig ontworpen herenhuizen met drie slaapkamers te bezitten in dit levendige en historische gebied.

Gelegen aan een rustige straat, bieden deze twee herenhuizen een zeldzame kans om een woning met meerdere units in De Waterkant te kopen. Elke unit beschikt over een moderne en open woonruimte met grote ramen die de ruimte vullen met natuurlijk licht en een prachtig uitzicht bieden op de omgeving.

De keukens zijn volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur en voldoende aanrechtruimte, waardoor het bereiden van maaltijden een fluitje van een cent is. De slaapkamers zijn ruim en bieden veel opbergruimte, met grote inbouwkasten.

Beide units hebben een eigen buitenruimte beneden, evenals een balkon aan de open woonkamer – perfect om te genieten van het warme weer in Kaapstad en het adembenemende uitzicht op de stad en de Tafelberg.

Deze herenhuizen bevinden zich in een van de meest gewilde gebieden van Kaapstad, met gemakkelijke toegang tot een breed scala aan cafés, restaurants en winkels. De Waterkant is ook de thuisbasis van vele historische gebouwen, waaronder de Kaapwijk en Bo-Kaap, die een kijkje geven in het rijke culturele erfgoed van Kaapstad.

Mis deze ongelooflijke kans niet om twee prachtige herenhuizen in De Waterkant te bezitten. Of u nu op zoek bent naar een vastgoedbelegging, een gezinswoning of een vakantiewoning, deze woning zal zeker indruk maken.

Deze woning is op bepaalde tijden te bezichtigen voor serieuze kopers die willen deelnemen aan onze luxe, niet-noodlijdende veiling. Als dit aan al uw eisen voldoet, neem dan vandaag nog contact met ons op en kijk of uw bod goed genoeg is om de veiling te stoppen!

Alle aanbiedingen aangemoedigd. Dien een bod in om de veiling te stoppen – lening of contant. Eenvoudig proces om te registreren om te bieden op een veiling. Online bieden en streaming beschikbaar. Regelmatige open huizen. Veilinginformatie in bijlagen.

De verkoper heeft ervoor gekozen om gebruik te maken van ons internationaal bewezen luxe non-distressed veilingplatform voor serieuze verkopers.

 • Geen koperspremie
 • Volledige financiële opties beschikbaar
 • Aanbiedingen geaccepteerd voorafgaand aan de veilingdag
 • Alle woningrapporten op aanvraag beschikbaar
 • De verkoper heeft een niet bekendgemaakte minimumprijs
 • Geen koperspremie
 • Volledige financiële opties beschikbaar
 • Aanbiedingen geaccepteerd voorafgaand aan de veilingdag
 • Alle woningrapporten op aanvraag beschikbaar
 • De verkoper heeft een niet bekendgemaakte minimumprijs
 • Openingsbod R8.800.000!

Facilities

Wi-Fi
Heating
Gated community
Washer and dryer
Car port
Bathroom en suite
Mountain view
Crop204x306
Property Manager Harcourts Atlantic
South Africa
Languages
English
Socials:

Similar Villas

ZAR
187 Living area
187 Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
135 Living area
135 Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
98 Living area
98 Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
235 Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
742 Living area
2000 Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
500 Living area
2542 Plot size
Bedroom(s)
5/5

Get in contact with us

Naam*
Adres*
E-mail*
Telefoonnummer*
Interesse in*

Your property here?

Your name*
adress*
your adress
Your email*
Your message*

Send Message to Seller​

Your name*
Your email*
Your message*